Veterani 4. gardijske brigade održali Redovno izvještajnu skupštinu

Dana 30. siječnja 2019. godine s početkom u 19 sati u prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade održana je Redovno – izvještajna skupština Udruge.

Nakon himne i minute šutnje za sve poginule hrvatske branitelje pristupilo se izboru radnog tijela kako bi skupština imala potreban kvorum i da bi se donosile pravovaljane odluke.

Okupljenim članovima prezentirano je Izvješće o radu Udruge za 2018. godinu te Izvješće o financijskom poslovanju Udruge u 2018. godini koje je jednoglasno usvojeno.

Također je izneseno Izvješće Nadzornog odbora o financijskom poslovanju te upravljanje Udrugom kroz 2018. godinu. Predsjednik Nadzornog odbora konstatirao je da su sve odluke donesene sukladno Statutu Udruge, Zakonu o udrugama i drugim pozitivnim zakonskim propisima. Članovi Nadzornog odbora ostvarili su detaljan uvid u financijsko poslovanje Udruge i pri tom nisu uočene nikakve nepravilnosti.

Na Redovno – izvještajnoj skupštini jednoglasno je usvojen Plan rada i Financijski plan za 2019. godinu.

Dođimo i poklonimo se

Svakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli “Sveti Križ” – voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O projektu