Održana Redovno izvještajno izborna skupština Udruge veterana 4. gardijske brigade

09.veljače 2022. godine, u prostorijama pastoralnog centra crkve sv. Spasa održana je Redovno izvještajno izborna skupština Udruge veterana 4. gardijske brigade.

Nakon himne i minute ponosne hrvatske tišine za sve poginule hrvatske branitelje i utvrđenog kvoruma Skupština je usvojila Izvješće o radu i financijskom poslovanju Udruge za prethodnu godinu.

Također usvojen je Izvještaj člana Nadzornog odbora o financijskom poslovanju te upravljanje udrugom za 2021. godini. Nakon izvještajnog dijela Skupštine uslijedila je izborna Skupština. Da bi mogli izabrati novo rukovodstvo udruge, Skupština je najprije razriješila dužnosti predsjednika, dopredsjednika, tajnika i članove Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti.

Borislav Lapenda LAV novi je predsjednik, Mirko Ivančić dopredsjednik i likvidator a Boris Mandac tajnik.

Članovi upravnog odbora: Zoran Ćosić, Mirko Čondić, Ivan Paleško, Josip Domjanović, Jure Zec te Boris Babić

Članovi nadzornog odbora: Branko Bogdan, Zdravko Glavota, Ranko Lozo, Ante Rezo te Vesna Boban.

Članovi suda časti: Ivica Bošnjak, Luka Ujević, Ivan Kovač, Marko Projić te Stjepan Lijić.

Glasovanjem Skupštine izabrani su na mandat od 4 godine.

Predsjednik se zahvalio svim dosadašnjim dužnosnicima na podršci i pomoći koju su pružili u radu Udruge te novoizabrane pozvao na pomoć i suradnju. Također je pozvao i sve članove Udruge veterana 4. gardijske brigade da sa svojim prijedlozima i idejama sudjeluju u svim aktivnostima koje će doprinijeti zaštiti časti i dostojanstva Domovinskog rata i hrvatskog branitelja.

Čestitamo svim izabranim predstavnicima Udruge veterana 4. gardijske brigade te im želimo uspjeh u budućem radu na boljitak svih nas!

skupstina 2 2022

Dođimo i poklonimo se

Svakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli “Sveti Križ” – voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O projektu