Revizorsko izvješće o uvidu u financijske izvještaje Udruge 4. gbr za 2015. godinu

Prema ugovorenim obvezama sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva koja nam pruža trogodišnju  Institucionalnu podršku Udruga veterana 4. gardijske brigade je bila dužna napraviti revizorsko izvješće u financijske izvještaje za 2015. godinu.

Temeljem revizorskog uvida u cjelokupnu dokumentaciju Udruge ovlaštenom revizoru ništa nije skrenulo pozornost što bi uzrokovalo da povjeruje kako financijski izvještaji Udruge veterana 4. gardijske brigade za 2015. godinu nisu sastavljeni, u svim značajnim odrednicama, u skladu sa Zakonom o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija (Narodne novine, br. 121/14).

Ovlašteni revizor je ispitivanjem pouzdanosti i relevantnosti poslovne dokumentacije i podataka o Udruzi veterana 4. gardijske brigade dao pozitivno mišljenje čime se potvrđuje da su podaci iskazani u izvještajima pouzdani i objektivni.

revizija2015   revizija 2015

Dođimo i poklonimo se

Svakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli “Sveti Križ” – voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O projektu