Izvješće o radu Udruge 4. GBR. za 2016. godinu

26. siječnja s početkom u 18:00 sati održana je Redovna – izvještajna skupština Udruge veterana 4. gardijske brigade. Okupljenim članovima prezentirano je Izvješće o radu Udruge za 2016. godinu te Izvješće o financijskom poslovanju Udruge u 2016. godini koje je jednoglasno usvojeno.

Također je predstavljen Izvještaj člana Nadzornog odbora o financijskom poslovanju te upravljanje udrugom za 2016. godinu. Član Nadzornog odbora konstatirao je da su sve odluke donesene sukladno Statutu Udruge, Zakonu o udrugama i drugim pozitivnim zakonskim propisima. Članovi Nadzornog odbora ostvarili su detaljan uvid u financijsko poslovanje Udruge i pri tom nisu uočene nikakve nepravilnosti.

S obzirom na to da nije bilo nikakvih novih prijedloga od strane skupštine predsjednik se zahvalio svima što su prisustvovali te je pozvao sve članove Udruge na pomoć i suradnju u provođenju aktivnosti.

Dokumenti:

IZVJEŠĆE O RADU UDRUGE ZA 2016. GODINU

PLAN RADA UDRUGE VETERANA 4. GBR ZA 2017. GODINU

FINANCIJSKI PLAN ZA 2017. GODINU

OBRAZLOŽENJE FINANCIJSKOG PLANA UDRUGE VETERANA 4. GBR ZA 2017. GODINU

Dođimo i poklonimo se

Svakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli “Sveti Križ” – voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O projektu