Poziv na Redovno izvještajno izbornu skupštinu Udruge veterana 4. gardijske brigade

Pozivamo članove Udruge veterana 4. gardijske brigade na Redovnu izvještajno izbornu skupštinu koja će se održati 9. veljače 2022. godine (srijeda) u prostorijama župe „Sv. Spasa“ na Mejašima s početkom u 14:30 sati.

Dnevni red Skupštine:

  1. Izvješća o radu i financijskom poslovanju udruge u 2021. godini
  2. Izbor novih dužnosnika i članova tijela udruge (plan rada i financijski plan za 2022. godinu)

Na Skupštini mogu sudjelovati svi članovi Udruge, a prema statutu pravo glasa imaju članovi Udruge koji su platili članarinu u prethodnoj godini.

Sve kandidature moraju se dostaviti u prostorije Udruge veterana 4. gardijske brigade sukladno Statutu Udruge koji je usvojen na Izvanrednoj skupštini održanoj 22. prosinca 2021. godine.

Statut Udruge veterana 4. gardijske brigade

Sukladno Odlukama o izmjenama i dopunama Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID -19 putem okupljanja od 11. siječnja 2022. godine svi sudionici obvezni su imati važeće covid potvrde te nositi zaštitnu masku.

Dođimo i poklonimo se

Svakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli “Sveti Križ” – voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O projektu