Poziv na akciju dobrovoljnog darivanja krvi

Udruga veterana 4. gardijske brigade u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Split i Crvenim križem grada Split organizira drugu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Akcija će se održati u ponedjeljak, 22. studenoga 2021. godine od 09 do 13 sati u prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade na adresi Ruđera Boškovića 25, Split.

Pozivamo sve darivatelje koji kao i one koji to žele postati, da se odazovu ovoj plemenitoj i humanitarnoj akciji. Krv mogu darovati sve zdrave osobe od 18 – 65 godina starosti.

NAPOMENA:
Ovaj poziv NE odnosi se na osobe koje trebaju biti u samoizolaciji kao ni na sve one koji sumnjaju da imaju simptome korona virusa.
Također, molimo sve one darivatelje krvi koji žele doći da poštuju upute nadležnih tijela o socijalnoj distanci i poštuju sve upute i preporuke Stožera civilne zaštite.

Dođimo i poklonimo se

Svakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli “Sveti Križ” – voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O projektu