vrh desno2

Veterani 4. gardijske brigade na obilježavanju 27. obljetnice Udruge udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata Republike Hrvatske - Split

Prosinac 11, 2019

Polaganjem vijenaca na Spomen groblju hrvatskih branitelja na Lovrincu, te polaganjem vijenaca kod Spomenika hrvatskim braniteljima ispred Banovine, u ponedjeljak, 09. prosinca 2019. godine započelo je obilježavanje 27. obljetnice utemeljenja Udruge udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata Republike Hrvatske - Split.

Vijence su položili i zapalili svijeće obitelji poginulih, predstavnici političkog, vjerskog i društvenog života te predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata, među kojima su bili i veterani 4. gardijske brigade.

Sveta misa za sve hrvatske branitelja služena je u crkvi Sv. Ante na Poljudu u popodnevnim satima, a potom je održan prigodni domjenak u Domu Hrvatske vojske „General-bojnik Ivo Jelić“ na Poljudu.

IMG 20191209 WA0015

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Veteranska odora

upute o nosenje odore

Zatvori