Radni sastanak predstavnika ZUV HGP i Ministra hrvatskih branitelja

Dana 07. ožujka 2023.  u prostorijama Ministarstva hrvatskih branitelja održan je radni sastanak na kojem su sudjelovali predstavnici Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi te Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved sa suradnicima. 

Cilj radnog sastanka bio je vezan uz rad Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, rad Ministarstva hrvatskih branitelja, veteranske centre, projekte u sklopu javnih poziva s posebnim naglaskom na obljetnice te  suradnja s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva kojom se financiraju programi institucionalne podrške a ujedno je i  posredničko tijelo za europske projekte koje provodi sam ZUV HGP kao i njegove članice.

Predstavnici Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi zadovoljni su sa zaključcima koji su doneseni na sastanku, a kroz danju suradnju s Ministarstvom hrvatskih branitelja zajednički će se raditi na njihovom provođenju, te ćemo pratiti nastale rezultate.

Također ovim  putem želimo naglasiti kako Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved ima našu punu podršku u svom dosadašnjem radu, te njemu i resornom Ministarstvu želimo puno uspjeha i u budućnosti, a zajedničkim djelovanjem u narednom periodu nastavit ćemo njegovati i čuvati vrijednosti i stečevine obrambenog i oslobodilačkog Domovinskog rata na ponos hrvatskih branitelja, ratnih stradalnika i svih stanovnika Republike Hrvatske.

ZUV HGP

Siniša Troha, predsjednik

Dođimo i poklonimo se

Svakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli “Sveti Križ” – voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O projektu