Studeni 26, 2020

In Hoc Signo Vinces

Čestitke prvom naraštaju obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa “Marko Babić"

Nakon 36 sati i prijeđenih 88 kilometara, hodnjom od Udbine do Knina, u utorak, 03. studenoga 2020. godine, 40 polaznika prvog naraštaja obuke za razvoj vođa Središta za razvoj vođa „Marko Babić“ završilo je šestomjesečnu obuku, te su im tom prigodom uručene diplome i značke na Kninskoj tvrđavi.

Cilj obuke je razvoj motiviranih, obučenih i sposobnih vođa koji će doprinijeti razvoju sposobnosti i spremnosti Hrvatske vojske.

Na svečanoj dodjeli proglašen je i najbolji polaznik obuke poručnik Josip Domagoj Župić koji je nagrađen samokresom HS s posvetom.

Ovim putem čestitamo svim polaznicima, a pogotovo poručniku Josipu Domagoju Župiću, pripadniku 3. mehanizirane bojne “Pauci” gardijske mehanizirane brigade HV-a koji je ujedno i dijete našeg bivšeg pripadnika, te član Udruge veterana 4. gardijske brigade.

Srediste Za R Voda M Babic 001Srediste Za R Voda M Babic 002Srediste Za R Voda M Babic 003

DOĐIMO I POKLONIMO SE

Kapelica DracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Projektza

EuzastavaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

Lenta Eu

Online monografija

Korica Monografija

Veteranska odora

Upute O Nosenje Odore

Zatvori