Siječanj 18, 2021

In Hoc Signo Vinces

Veterani 4. gardijske brigade na promociji knjige "Rusija naših snova"

Prosinac 28, 2018

U Domu HV „General-bojnik Ivo Jelić“ u četvrtak 27. prosinca, održana je promocija knjige „Rusija naših snova“ izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića.

Tijekom promocije održana je panel diskusija. U diskusiji, uz izbornika sudjelovali su i urednik Sportskih novosti Mario Zorko, novinari Dražen Antolić i Frane Vulas, izbornik vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak, a moderatorica je bila Mirta Šurjak.

Tijekom diskusije izbornik Zlatko Dalić je izrazio želju da se nogometna reprezentacija vrati u Split, te poručio „Ja sam uvijek bio i ostao hajdukovac…“ što je popraćeno ovacijama publike među kojima su bili i veterani 4. gardijske brigade.

Župan Blaženko Boban uručio je izborniku povelju Splitsko-dalmatinske županije.

Knjiga čija je tema osobni doživljaj najvećeg uspjeha u povijesti hrvatskog nogometa, prodavala se po promotivnoj cijeni, a sav novac je namijenjen u humanitarne svrhe Udruzi vatreno srce za pomoć potrebitoj djeci.

Dalic Knjiga1

DOĐIMO I POKLONIMO SE

Kapelica DracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Projektza

EuzastavaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

Lenta Eu

Online monografija

Korica Monografija

Veteranska odora

Upute O Nosenje Odore

Zatvori