Studeni 26, 2020

In Hoc Signo Vinces

Provedba projekta - Zajedništvom i prevencijom u sretniju budućnost

Listopad 21, 2020

Udruga veterana 4. gardijske brigade u suradnji s KBC Split, Stomatološkom poliklinikom Split, Zavodom za pomorsku medicinu i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo SDŽ, planira provedbu preventivnih pregleda vezanih za kronične i nezarazne bolesti specifične za braniteljsku populaciju u sklopu projekta „Zajedništvom i prevencijom u sretniju budućnost“ apliciranog prema Ministarstvu hrvatskih branitelja.

Kako bi se ostvario cilj projekta – buđenje svijesti hrvatskih branitelja o važnosti preventivnih pregleda u očuvanju njihova fizičkog zdravlja te se poboljšalo opće zdravstveno stanje veterana planiramo obuhvatiti korisne preventivne preglede koji nisu dio klasičnih sistematskih pregleda organiziranih od strane Ministarstva branitelja.

Molimo Vas da ispunite ovaj UPITNIK u nastavku, najdalje do ponedjeljka, 02. studenoga 2020. godine kako bismo mogli dobiti potrebne povratne informacije za planiranje preventivnih pregleda.

Nakon što ispunite upitnik potrebno ga je poslati na e-mail Udruge veterana 4. gardijske brigade Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upitnik možete ispuniti i u Udruzi veterana 4. gardijske brigade na adresi Ruđera Boškovića 25. u Splitu

OfficePREUZIMANJE UPITNIKA

DOĐIMO I POKLONIMO SE

Kapelica DracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Projektza

EuzastavaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

Lenta Eu

Online monografija

Korica Monografija

Veteranska odora

Upute O Nosenje Odore

Zatvori