Kolovoz 06, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Dosta je odjeće, treba još hrane, vode i higijenskih potrepština!

Apeliramo na ljude da zasad odjeću više ne donose, kako bi u kamionima koje nastavljamo slati u Slavoniju bilo više mjesta za hranu, vodu i higijenske potrepštine – kazao nam je Božo Zadro, predsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade

Želimo poručiti svim koji ovo čitaju, i koji nam svakodnevno u prostorije u Ruđera Boškovića 25 donose potrepštine za pomoć poplavljenim područjima, da zasada imamo više nego dovoljno odjeće, kako za djecu, tako i za odrasle. Ono što je, međutim, i dalje potrebno, to su voda, hrana, te higijenske potrepštine.

To se stalno troši, i toga nikada nije dosta, ali dosta je odjeće, tako da apeliram na ljude da odjeću zasad više ne donose, kako bi u kamionima koje nastavljamo slati u Slavoniju bilo više mjesta za hranu, vodu i higijenske potrepštine – kazao nam je Božo Zadro, predsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade, s kojim smo ponovno razgovarali u srijedu malo prije 19 sati.

Stoga se do daljnjega nastavlja prikupljanje donirane pomoći u prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade i Udruge specijalne jedinice policije BATT – Split, u vremenu od 8 do 20 sati. Odatle se svakodnevno prikupljene potrepštine prebacuju u šlepere i odvoze u poplavljena područja.

Dalmacijanews.hr

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore