Održana Izvještajno – izborna skupština Udruge veterana 4. gardijske brigade

27. siječnja u Domu Hrvatske vojske održana je izvještajno – izborna skupština Udruge veterana 4. gardijske brigade.

Predsjednik udruge Božo Zadro, podnio je Izvješće o radu udruge za 2014. godinu, koje je jednoglasno prihvaćeno od svih prisutnih članova na skupštini.

Član Nadzornog odbora Mijo Kutleša, podnio je izvješće o radu predsjednika i tijela udruge te za rad blagajnika i cjelokupno financijsko poslovanje udruge s zaključkom da je cjelokupni rad za 2014. godinu bio u skladu sa Statutom udruge, Zakonu o udrugama i drugim pozitivnim zakonskim propisima.

Nakon izvještajnog, uslijedio je izborni dio skupštine na kojoj su članovi udruge ponovno svoje povjerenje dali dosadašnjem predsjedniku Boži Zadri, koji je dobio još jedan mandat za predsjednika udruge, a izabran je jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova na skupštini.
Za dopredsjednika udruge izabran je Ivan Mršić, a za tajnika udruge Goran Orlić.

Izabrani članovi Upravnog odbora su: Dražen Knežević, Ivan Gotovac, Stjepan Čolak, Julija Budimir Bekan, Zdravko Glavota i Jure Župa.

Za članove nadzornog odbora izabrani su: Čedo Sovulj – Kenedi, Ivica Tolić, Mijo Kutleša, Borislav Lapenda i Sandra Vuknić.

Izabrani članovi Suda časti su: Zdravko Čurković, Bošnjak Ivica, Miljenko Modrić – Miki, Zdenka Ćesić i Ivan Paleško.

skupstinaskupstina1

Dođimo i poklonimo se

Svakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli “Sveti Križ” – voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O projektu