Održana izvještajna skupština

U prisustvu velikog broja članova održana je u srijedu 15. veljače godišnja izvještajna skupština Udruge veterana 4. gardijske brigade. Na dnevnom redu bila su izvješća o radu u 2011. godini i o financijskom poslovanju, te ono Nadzornog odbora. Izneseni su plan rada i financijski plan za 2012. godinu. Biran je i novi tajnik, Nela Klanac.
Između ostalog, predsjednik Božo Zadro je istaknuo kako je udruga u protekloj godini reagirala na sve događaje važne za braniteljsku populaciju i budućnost Hrvatske, pružala pomoć svim bivšim pripadnicima brigade, a ne samo udruge te pokrenula inicijativu za rad Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi.
Pomoglo se i teško bolesnom dječaku Lucijanu Ćosiću iz Sinja, Centru za rehabilitaciju „Samaritanac“ i Centaru za rehabilitaciju “Fra Ante Sekelez” u Vrlici.
Posebno se zahvalio članovima koji su tijekom snježnog nevremena u Splitu svakodnevno čistili grad kao i dragovoljnim davateljima krvi koji u stalnim akcijama udruge nesebično sudjeluju godinama.
Na kraju je naglasio da su obitelji poginulih pripadnika proglašene počasnim članovima udruge. 

skupstina 2 2012

 

Dođimo i poklonimo se

Svakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli “Sveti Križ” – voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O projektu