Izborno izvještajna skupština podružnice u Metkoviću

U subotu 23.veljače 2013.godine Udruga veterana 4.gardijske brigade-podružnica Dubrovačko-neretvanske županije u Metkoviću je održala redovnu izbornu te ujedno i izvještajnu skupštinu za proteklu godinu. Na naredni četverogodišnji mandat izabran je dosadašnji predsjednik Ante Pehar. Izabrani su još i članovi upravnog i nadzornog odbora te suda časti.

Predsjednik Pehar nazočne članove udruge upoznao je sa brojnim aktivnostima udruge tijekom 2012.godine koje su se odvijale na kulturnom, sportskom i humanitarnom planu te obilježavanju obljetnica iz Domovinskog rata kao i godišnjica pogibije suboraca. Pročitano je i financijsko izvješće za proteklu godinu koje je udruga završila bez dugovanja. Svoja izvješća podnijeli su i članovi nadzornog odbora i suda časti. I u tekućoj godini udruga će nastaviti sa planiranim aktivnostima kako na sportskom tako i na humanitarnom planu.

Ovom prilikom članovi udruge dobrovoljnim prilozima prikupljali su pomoć za svog oboljelog člana. Od značajnijih aktivnosti koje će udruga nastojati provesti su sudjelovanje na sportskim natjecanjima posebno lađarske ekipe tijekom cijelog ljeta uz sudjelovanje na tradicionalnom maratonu lađa te odlazak u Vukovar 18.studenog.

FOTOTO

Dođimo i poklonimo se

Svakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli “Sveti Križ” – voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O projektu