Rujan 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Veterani 4. gardijske brigade: "S osjećajem zadovoljstva podržavamo splitsku policiju"

Kada je u ožujku ove godine u kukavičkom napadu ranjen naš suborac, veteran 4. gardijske brigade i njegov 26-godišnji sin i to sve zbog nesporazuma u prometu, zapitali smo se u kakvom to gradu živimo, za koga smo se to mi borili i bezbroj pitanja postavljali sami sebi.

Tada smo zatražili od svih nadležnih institucija da se obračunaju s nasiljem koje nas okružuje, a s kojim se sve češće susrećemo.

Sada, par dana nakon veličanstvene proslave 27. obljetnice naše slavne 4. gardijske brigade, nakon nemilog događaja u Splitu, u Teslinoj ulici u Spinutu, kada je u zatečenoj pljački policija pohvatala drske pljačkaše i nasilnike, možemo izraziti samo zadovoljstvo i zahvaliti splitskoj policiji na profesionalno odrađenom poslu micanja s ulice one zbog kojih ne možemo slobodno hodati ulicama naših gradova, bez straha da će itko stradati.

Hvala splitskoj policiji i s osjećajem zadovoljstva, dajemo im punu podršku u svom daljnjem radu.

Udruga veterana 4. gardjske brigade

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore