Studeni 24, 2020

In Hoc Signo Vinces

U Krvavcu održan 15. memorijalni malonogometni turnir “Mario Nikolić-Kiš”

U Krvavcu, mjestu uz Neretvu između Metkovića i Opuzena, povodom blagdana Gospe Karmelske, zaštitnice župe Bagalović, održan je 15.po redu memorijalni malonogometni turnir “Mario Nikolić-Kiš” u spomen na pripadnika 4. gardijske brigade koji je svoj život položio na Oltar Domovine u akciji Maslenica 29.siječnja 1993.godine.

U finalu su se sastale dvije susjedne metkovske ekipe Djeca Jerkovca i Ispod strehe. Djeca Jerkovca pokazali su se boljim i pobijedili 3:1. U utakmici za treće mjesto Prud je s 1:0 pobijedio ekipu Sveti Roko Podrujnica.

Medalje i pehare te novčane nagrade trima najboljim ekipama podijelili su Nikola Krstičević načelnik općine, Milenko Marević u ime organizatora i Ante Pehar predsjednik Udruge veterana 4 .gardijske brigade podružnice DNŽ. Najbolji igrač turnira je Neven Zonjić a najbolji strijelac Marko Manenica.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

Kapelica DracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Projektza

EuzastavaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

Lenta Eu

Online monografija

Korica Monografija

Veteranska odora

Upute O Nosenje Odore

Zatvori