Ožujak 03, 2021

In Hoc Signo Vinces

Poziv pjesnicima domoljubne poezije na natječaj „Posavino, volim te kao majku“.

Siječanj 22, 2021

Posavski književni krug koji djeluje u okviru Društveno-kulturne platforme za Bosansku Posavinu objavljuje natječaj domoljubne poezije „Posavino, volim te kao majku“.

Na Natječaj se mogu prijaviti pjesnici s jednom pjesmom domoljubnog sadržaja, forma i duljina teksta pjesme nisu ograničeni.

Prijaviti se mogu pjesnici iz Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Europe i svijeta, a ocjenjivački sud će izabrati šest pjesama za finalnu večer.

O točnom terminu finalne večeri, na kojoj će biti dodijeljene tri nagrade „fra Ilija Starčević“ (utemeljitelj prve pučke škole u BIH), finalisti će biti pravovremeno obaviješteni putem e-maila.

Pjesme za natječaj treba slati putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 15. veljače 2021. godine.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

Kapelica DracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Projektza

EuzastavaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

Lenta Eu

Online monografija

Korica Monografija

Veteranska odora

Upute O Nosenje Odore

Zatvori