Rujan 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Odore za veterane 4.gbr

Odora veterana 4.gbr Odora veterana 4.gbr 

Odora veterana 4.gbr zensko odijelo

Udruga Veterana 4.GBR i Varteks Pro d.o.o., Zagrebačka 94, VARAŽDIN završili su projekt Veteranska odora sukladno standardima NATO veterana.

U ponudi je sako sa grbom brigade na prsima, svijetlo plava košulja i kravata, pod pretpostavkom da svi kući imamo svijetlo plavu košulju i kravatu minimum koji treba naručiti je sako. Sukladno navedenom molimo sve zainteresirane da se jave u Udrugu veterana na broj 021 771 554 najkasnije do 10 listopada 2014 za detaljne informacije.

Za narudžbu potrebno je dostaviti veličinski broj sakoa, a da bi ga odredili treba otići u jednu od Varteksovih trgovina na adresama Split: Ulica bana Jelačića 1 i Vukovarska 207, Dubrovnik: Vukovarska 22, Metković: Matice Hrvatske b.b, Makarska: Obala Kralja Tomislava 1, Zadar: Ulica Akcije Maslenica 1, kako bi odredio veličinu sakoa. Tamo treba reći prodavaču da treba odrediti samo veličinu i da daju za probu sako naziva COLIN ili nešto najsličnije Colinu.

Ako nema Varteksovih trgovina u blizini pomoću naših tablica sami možete odrediti svoju veličinu.Tablica mjerenja za odore veterana 4.gbr

Tablica mjerenja za odore veterana 4.gbrUkoliko je potreban duži ili kraći sako uz veličinu se može staviti samo napomena DUŽI odnosno KRAĆI.
Prema standardima koje radimo DUŽI znači da su rukavi duži za 3 cm i cijeli sako je duži za 2,5 cm, KRAĆI znači da su rukavi kraći za 2 cm a cijeli sako kraći 3 cm.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore