Ožujak 03, 2021

In Hoc Signo Vinces

Anketno istraživanje

Veljača 05, 2021

Pozivamo Vas na sudjelovanje u anketnom istraživanju koje provodi Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi (ZUV HGP) u sklopu projekta „Analiza društvenih faktora koji utječu na kvalitetu života braniteljske populacije – smjernice za budućnost“ sufinanciran sredstvima iz EU fondova.

Ispunjavanje upitnika traje oko 20 minuta, a sudjelovanje u upitniku je u potpunosti dobrovoljno i anonimno što znači da anketu ne potpisujete i da se Vaši odgovori neće moći povezati s Vama. Podaci dobiveni u ovom istraživanju neće se koristiti izvan ovog istraživačkog projekta, te će bit će analizirani na grupnoj, a ne individualnoj razini. U ovoj anketi nema točnih i netočnih odgovora te u bilo kojem trenutku možete odustati od daljnjeg istraživanja.

U slučaju bilo kakvih pitanja ili pritužbi na istraživački postupak ili ako Vas zanima povratna informacija o rezultatima i glavnim nalazima, slobodno se obratite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zahvaljujemo se na Vašem pristanku za sudjelovanje u ovom istraživanju i na vremenu kojeg ste odlučili izdvojiti za ispunjavanje ove ankete!

Poveznica za anketno istraživanje:
https://docs.google.com/forms/d/1F1k1B_17rJ9LWDf7JWeM68rlrZBrko-DPl7fWTdmgy4/viewform

DOĐIMO I POKLONIMO SE

Kapelica DracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Projektza

EuzastavaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

Lenta Eu

Online monografija

Korica Monografija

Veteranska odora

Upute O Nosenje Odore

Zatvori