Rujan 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

PREZENTACIJA O TEHNIKAMA SAMOREGULACIJE PSIHIČKOG STANJA

eufondovi lenta cl

Izlaganje stresnim situacijama dovodi do niza fizioloških promjena u našem organizmu koje imaju svrhu da nam omoguće prilagodbu na novonastale okolnosti. Neke od tih promjena su: povišenje krvnog tlaka, ubrzano disanje, povećanje mišićne napetosti i druge. Učestalo izlaganje stresnim situacijama dovodi i do psiholoških promjena, koje možemo prepoznati kao: nelagodu, umor, napetost i razdražljivost. Iz tih razloga se javlja potreba povremenog tjelesnog opuštanja i psihičkog rasterećenja, koje se postiže primjenom neke od tehnika disanja ili relaksacije. U ovoj prezentaciji opisane su: izometrične vježbe, različite tehnike disanja, progresivna mišićna relaksacija i tehnike kreativnog predočavanja (vizualizacije). Izdvojite malo vremena za sebe i svoje zdravlje, pokušajte primijeniti neke od ovih tehnika. Svima odgovaraju različite tehnike, pronađite i odaberite onu koja Vama koristi i pomaže da budete opušteniji, smireniji i bolje regulirate svoje osjećaje.

Također, ako imate želju za razgovorom, pozivam Vas da se javite na broj mobitela: +385954005086 ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Savjetovanje je namijenjeno braniteljima i članovima njihove obitelji (dijete, supružnik, roditelj).

Razgovori se zbog trenutne situacije, do daljnjega, dogovaraju preko WhatsApp ili Skype poziva. Razgovori su potpuno privatni između Vas i psihologa. Potrebna dokumentacija i Obrazac, koje ćete naknadno trebati dostaviti i ispuniti, koristit će se isključivo u svrhu evidencije za potrebe projekta. U dogovoru s Vama, Obrazac će Vam biti dostavljen na Vašu adresu kako bismo Vam i time omogućili dodatnu privatnost.

↓ Prezentaciju o tehnikama samoregulacije psihičkog stanja može pogledati klikom na sliku ispod ↓

b35ee506d828b1ed6582aae2044d2f63 0

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam psihologinja Udruge!
Marina Sarić

 

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu