Rujan 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Poziv na radionicu terapijskog ronjenja

U sklopu projekta JA SAM PAUK - „Ponosan, Aktivan, Uključen, Koristan“ (broj ugovora: UP.02.2.2.10.0041) kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, održat će se prva radionica terapijskog ronjenja, koju provodi partner na projektu Ronilački klub veterana 4. gardijske brigade.

Radionica će se održati 31.07.2020. (petak) s početkom u 08:00 h na plaži prilagođenoj za osobe sa invaliditetom na Žnjanu ispred operativnih klupskih prostorija. Maksimalna dubina prilikom terapijskog ronjenja je 5 metara.

Na radionicu terapijskog ronjenja mogu se prijaviti hrvatski branitelji kao i članovi uže i šire obitelji hrvatskog branitelja, smrtno stradalog odnosno nestalog hrvatskog branitelja i hrvatskog vojnog invalida: bračni drug i djeca te izvanbračni drug koji je braniteljem do njegove smrti, zatočenja ili nestanka živio u zajedničkom kućanstvu najmanje tri godine ili kraće ako je u izvanbračnoj zajednici rođeno zajedničko dijete (članovi uže obitelji) i roditelji (članovi šire obitelji).

Potrebni dokumenti za sudjelovanje:

Hrvatski branitelj / stradalnik Domovinskog rata:

  • potvrda o statusu hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata (koju izdaje: Ministarstvo obrane, odnosno Ministarstvo unutarnjih poslova) ili
  • rješenje o statusu hrvatskog ratnog vojnog invalida iz Domovinskog rata (koju izdaje: Nadležni ured državne uprave u županiji) ili
  • potvrda o statusu člana obitelji smrtno stradalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata odnosno nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata (koju izdaje Nadležni ured u županiji)

Članovi obitelji, dijete/ roditelj/ hrvatskog branitelja / stradalnika Domovinskog rata:

  • preslika osobne iskaznice s vidljivim OIB-om/ preslika drugog odgovarajućeg dokumenta na kojem je vidljiv OIB/ JMBG/ djeteta ili roditelja hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata (elektronički zapis za dijete/roditelja hrvatskog branitelja/stradalnika Domovinskog rata – izvod iz matične knjige rođenih).

Supružnik hrvatskog branitelja/ stradalnika Domovinskog rata:

  • uvid u osobno stanje građana- elektronički zapis za hrvatskog branitelja/ stradalnika Domovinskog rata - izvod iz matične knjige vjenčanih ili sudsko rješenje o postojanju izvanbračne zajednice.

Broj sudionika je po radionici ograničen na maksimalno 4 osobe zbog epidemioloških uvjeta i sigurnosti sudionika. Za sljedeće datume održavanja radionica terapijskog ronjenja, potencijalni sudionici biti će obavješteni na internet stranicama Nositelja i Partnera na projektu.

Napomena: Svi sudionici prilikom dolaska na radionicu, potpisuju Izjavu o odgovornosti. Sami sudionici moraju biti zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja, što podrazumijeva da nemaju zdravstvenih tegoba vezanih uz unutarnje uho, upaljene sinuse, plućne bolesti kao i astmu.

Molimo sve koji su zainteresirani da se prijave za sudjelovanje pozivom na broj 091 4005 084 radnim danom između 08:00 i 16:00 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

eufondovi lenta cl

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu