Kolovoz 05, 2021

In Hoc Signo Vinces

Poziv na besplatne radionice terapijskog ronjenja

U sklopu projekta JA SAM PAUK - „Ponosan, Aktivan, Uključen, Koristan“ (broj ugovora: UP.02.2.2.10.0041) kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, nastavlja se održavanje radionica terapijskog ronjenja, koje provodi projektni partner Ronilački klub veterana 4. gardijske brigade.

Na radionice terapijskog ronjenja mogu se prijaviti hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji, kao i članovi obitelji smrtno stradalih/ nestalih hrvatskih branitelja i hrvatskih vojnih invalida (supružnici, djeca i roditelji).

Broj sudionika po radionici ograničen je na maksimalno 3 osobe zbog epidemioloških uvjeta i sigurnosti sudionika.

Radionice se održavaju na plaži prilagođenoj za osobe s invaliditetom na Žnjanu, ispred operativnih klupskih prostorija projektnog partnera Ronilačkog kluba veterana 4. gardijske brigade. Za sudjelovanje na radionicama nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo u ronjenju. Terapijske zarone vodi profesionalni certificirani instruktor ronjenja, a maksimalna dubina zarona je 5 metara.

Napomena: Svi sudionici prilikom dolaska na radionicu, potpisuju Izjavu o odgovornosti. Sudionici moraju biti zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja, što podrazumijeva da nemaju zdravstvenih tegoba vezanih probleme uz unutarnje uho, upaljene sinuse, plućne bolesti, uključujući i astmu.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje pozivom na broj 021/ 771-554 radnim danom između 08:00 i 16:00 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Eufondovi Lenta Cl

DOĐIMO I POKLONIMO SE

Kapelica DracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Projektza

EuzastavaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

Lenta Eu

Zatvori