Siječanj 18, 2021

In Hoc Signo Vinces

Obavijest o pružanju usluga psihosocijalne pomoći hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji

Siječanj 14, 2021

Eufondovi Lenta Cl

U sklopu projekta JA SAM PAUK – „Ponosan, Aktivan, Uključen, Koristan“ (broj ugovora: UP.02.2.2.10.0041) kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i u ovoj godini nastavljamo s pružanjem usluga psihološke pomoći i podrške za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji i stradalnike Domovinskog rata.

Psihološka savjetovanja održavaju se uživo u prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade (uz poštivanje preporučenih epidemioloških mjera) ili putem telefonskog, odnosno video poziva. Razgovori u opuštenoj, povjerljivoj i podržavajućoj atmosferi omogućuju Vam izraziti svoje emocije, probleme i poteškoće s kojima se susrećete. Imate priliku izraziti svoje misli i osjećaje stručnoj osobi koja će Vas saslušati s potpunim prihvaćanjem i empatijom. Razgovori sa stručnom osobom Vam mogu pomoći da bolje razumijete i izražavate svoje emocije, da dobijete novu perspektivu gledanja na poteškoće i izazove s kojima se susrećete, da se upoznate s različitim načinima rješavanja problema i konflikata, te u konačnici da živite ugodnijim i zadovoljnijim životom usmjeravajući se na najbolje moguće nošenje s bilo kojom situacijom u kojoj se trenutno nalazite.

Potičemo Vas da u ovim otežanim i neuobičajenim uvjetima života brinete o sebi i da čuvate svoje zdravlje, kako tjelesno tako i psihičko.

Kako biste dogovorili termin prvog razgovora za sebe ili člana obitelji, javite se psihologinji na broj mobitela: 095 4005 086 ili pišite na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

DOĐIMO I POKLONIMO SE

Kapelica DracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Projektza

EuzastavaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

Lenta Eu

Zatvori