Siječanj 24, 2021

In Hoc Signo Vinces

Obavijest o pružanju besplatnih usluga prijevoza i pratnje hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata

U sklopu projekta JA SAM PAUK – „Ponosan, Aktivan, Uključen, Koristan“ (broj ugovora: UP.02.2.2.10.0041) kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Udruga veterana 4. gardijske brigade pruža besplatne usluge prijevoza za hrvatske branitelje s kombi vozilom koje ima pripadajuću rampu za osobe s invaliditetom.

Svrha prijevoza korisnika je olakšavanje svakodnevnih aktivnosti hrvatskih branitelja u cilju obavljanja pregleda, terapija i kontrola.

Ako ste hrvatski branitelj i prepoznajete potrebu za prijevozom kako bi Vam se olakšale svakodnevne aktivnosti prilikom obavljanja usluga, a koje su u domeni isključivo gore navedene zdravstvene skrbi te kako biste dogovorili termin prijevoza i pratnje, javite se na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 095 580 4151 od ponedjeljka do petka između 8:00 i 16:00 ili osobno u Udrugu veterana 4. gardijske brigade na adresu Ruđera Boškovića 25, 21000 Split.

Privoz2

Eufondovi Lenta Cl

DOĐIMO I POKLONIMO SE

Kapelica DracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Projektza

EuzastavaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

Lenta Eu

Zatvori