Kolovoz 05, 2021

In Hoc Signo Vinces

Obavijest o održavanju treće psihološke grupne radionice: "Međuljudski odnosi i rješavanje konflikata"

U sklopu projekta JA SAM PAUK - „Ponosan, Aktivan, Uključen, Koristan“ (broj ugovora: UP.02.2.2.10.0041) kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, održati će se treća grupna radionica na temu: „Međuljudski odnosi i rješavanje konflikata“, koju će izlagati mag. psih. Lucija Ivić.

Cilj radionice je pomoći sudionicima prepoznati različite stilove rješavanja konflikata te razumjeti čimbenike uspješne komunikacije i ostvarivanja suradnje u odnosima.

Radionica će se održati 9.7.2020. u 10:00 sati u prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade, na adresi Ruđera Boškovića 25, 21000 Split. Radionica je namijenjena veteranima i njihovim članovima obitelji (roditelji, supružnici ili djeca).

U skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom, ograničen je broj sudionika na radionici. Iz tog razloga molimo sve koji su zainteresirani da se prijave za sudjelovanje pozivom na broj 095 4005 086 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.

Veselimo se Vašem dolasku!

Eufondovi Lenta Cl

DOĐIMO I POKLONIMO SE

Kapelica DracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Projektza

EuzastavaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

Lenta Eu

Zatvori