Siječanj 18, 2021

In Hoc Signo Vinces

U Udruzi veterana 4. gardijske brigade održana radionica Ministarstva hrvatskih branitelja

Veljača 20, 2019

U organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja, Područne jedinice Split i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Splitu, u ponedjeljak 18. veljače 2019. godine održana je informativna radionica u cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje od 2018. do 2020. godine.

Ivana Serdarević-Bravić voditeljica Područne jedinice Ministarstva hrvatskih branitelja u Split, prezentirala je Javni poziv Potpore za novo zapošljavanje i za sufinanciranje troškova obrazovanja. Ciljanu skupinu ovog poziva čine nezaposleni hrvatski branitelji iz Domovinskog rata, nezaposlena djeca smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, nezaposlena djeca dragovoljaca iz Domovinskog rata i nezaposlena djeca hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata s trajno utvrđenim statusom, koji mogu iskoristiti navedene potpore do 05. ožujka 2019. godine.

Gospođa Helena Gudelj iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Split, nadopunila je prethodno prezentaciju Javnog poziva Ministarstva hrvatskih branitelja te je prezentirala hrvatskim braniteljima i članovima njihove obitelji mjere aktivne politike zapošljavanje HZZ-a u 2019. godini.

Sve detaljnije informacije mogu se potražiti na službenim stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja odnosno Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, kao i na internet stranici www.mjere.hr.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

Kapelica DracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Projektza

EuzastavaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

Lenta Eu

Online monografija

Korica Monografija

Veteranska odora

Upute O Nosenje Odore

Zatvori