Siječanj 18, 2021

In Hoc Signo Vinces

Poziv na radionicu Ministarstva hrvatskih branitelja

Veljača 13, 2019

Udruga veterana 4. gardijske brigade poziva svoje članove i članove njihovih obitelji na informativnu radionicu koja će se održati u suradnji Ministarstva hrvatskih branitelja, Područne jedinice Split i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Splitu.

Radionica se organizira u cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje od 2018. do 2020. godine. Ciljanu skupinu čine nezaposleni hrvatski branitelji iz Domovinskog rata, nezaposlena djeca smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, nezaposlena djeca dragovoljaca iz Domovinskog rata i nezaposlena djeca hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata s trajno utvrđenim statusom.

Navedena radionica će se održati u prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade na adresi Ruđera Boškovića 25, u ponedjeljak 18. veljače 2019. godine s početkom u 17,00 sati.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

Kapelica DracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Projektza

EuzastavaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

Lenta Eu

Online monografija

Korica Monografija

Veteranska odora

Upute O Nosenje Odore

Zatvori