Veljača 27, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Veterani 4. gbr i Specijalne policije Batt na druženju uz Božićni domjenak

Prosinac 21, 2013

Tradicionalni Božićni domjenak, koji je u petak s početkom u 16 sati održan u prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade i Udruge Specijalne policije BATT - Split, još je jednom okupio veterane ovih dviju legendarnih postrojbi iz Domovinskog rata.

Okupljene su pozdravili Božo Zadro i Ivica Glavota, predsjednici Udruga, a svim okupljenim braniteljima nadolazeće blagdane čestitali su i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, solinski gradonačelnik Blaženko Boban te župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja.

Potom je Ivica Glavota, predsjednik Udruge Specijalne policije BATT – Split, uručio zahvalnice za nesebičan doprinos. Zahvalnice su dobili Darko Duplančić, kardiokirurg KBC-a Split, Damir Gabrić, savjetnik za braniteljska pitanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji, Zoran Vrbatović, novinar i snimatelj s TV Jadrana, te Joško Dadić, s Dalmacija Newsa.

Nakon protokolarnog dijela, svi okupljeni nastavili su se uz iće i piće, te zajedničku pjesmu, družiti do kasno u noć. Dijelić odlične atmosfere pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore