vrh desno2

Veterani 4.GBR na 21. redovnoj i izbornoj sjednici Hrvatske zajednice udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata

Veterani 4. gardijske brigade, 26. rujna 2018. godine su sudjelovali na 21. redovnoj i izbornoj sjednici Sabora Hrvatske zajednice udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, koja se održala u hotelu „Zagreb“ u Splitu.

Tom prigodom izneseno je Izvješće o radu Zajednice u 2017. godini, Izvješće o financijskom poslovanju Zajednice u 2017. godini, usvojen je Program rada i financijskog plana za 2019. godinu te se pristupilo izboru predsjednika, dopredsjednika i tajnika Zajednice.

Članovi Hrvatske zajednice udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata izabrali su novo – staru predsjednicu gospođu Luciju Kober, dopredsjednici su Oto Farkaš, Anđa Oljačić i Niko Vuković, a tajnica Zajednice je gospođa Nada Rehor. Za predsjednicu Središnjeg odbora izabrana je gospođa Božena Višnjić, a njena zamjenica je gospođa Marija Pavičić.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Veteranska odora

upute o nosenje odore

Zatvori