Veljača 18, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Veteranke 4. gardijske brigade u emisiji na TV Jadranu najavile humanitarnu akciju

Prosinac 13, 2017

Članice Udruge veterana 4. gardijske brigade, a ujedno i Kluba žena – Julija Budimir Bekan, Zdenka Ćesić i Anamaria Sablić gostovale su 12. prosinca u emisiji Ćakula na Jadranu gdje su upoznale javnost s aktivnostima Udruge i Kluba. Razgovarale su o ciljevima i djelatnostima Udruge veterana 4. gardijske brigade, ali i planovima koje žele ostvariti putem Kluba žena.

Najavile su veliku humanitarnu akciju u sklopu božićnih blagdana. Naime, svoje rukotvorine koje izrađuju tijekom godine izložit će na štandu u Trgovačkom centru Joker od 18.12. – 20.12.. Prikupljena sredstva donirat će Centru za autizam kako bi mogli kupiti potrebnu opremu za kvalitetniji i ugodniji boravak najpotrebitijih u centru.

Ovom prilikom pozivamo sve da posjete štand 4. gardijske brigade te malom, dobrom gestom usreće sebe ali i druge kojima je pomoć potrebna za ove nadolazeće blagdane.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore