Veljača 18, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Veterani 4. gardijske brigade potpisali Izjavu o partnerstvu s KBC-om Split

Veljača 16, 2018

Izaslanstvo Udruge veterana 4.gardijske brigade na čelu s predsjednikom udruge Hrvojem Pupićem Vurilj prisustvovalo je radnom sastanku u ravnateljstvu Kliničko bolničkog centra Split.
Na istom je razgovarano o brojnim pitanjima zdravstvene skrbi vezanim za braniteljsku populaciju, te dijagnostici i specijalističkim pregledima branitelja po metodi brzog protoka.

Također u sklopu sastanka došlo je do potpisivanja Izjave o partnerstvu između Udruge veterana 4.gardijske brigade (Hrvoje Pupić Vurilj) i Kliničkog bolničkog centra Split (ravnatelj prof.prim.dr.sci. Ivo Jurić dr.med.), a vezano za mogući projekt kojim je Udruga aplicirala 16. veljače 2018. na natječaj raspisan od strane Ministarstva hrvatskih branitelja po programu Psihološko i socijalno osnazivanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za 2018.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore