Veljača 18, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Veterani 4. gardijske brigade na konferenciji s tematskom raspravom Mare Nostrum: Mladi Mediterana

Konferencija s tematskom raspravom Mare Nostrum: mladi Mediterana uz sastanak Hrvatske mreže za suradnju na Euro-Mediteranu i 1. godišnji sastanak o kvalitetnoj provedbi odobrenih projekata iz ESF-a održana je u Primoštenu od 10.-12. travnja 2019. godine.

Trodnevni program je započeo prvim godišnjim sastankom o kvalitetnoj provedbi odobrenih projekata iz ESF-a. Na sastanku su mnogobrojni sudionici, među kojima je bila i predstavnica Udruge veterana 4. gardijske brigade predstavili svoje organizacije, odobrene i aplicirane EU projekte, ali i probleme na koje nailaze tijekom provedbe istih.

Tijekom sljedeća dva dana održana je Konferencija s tematskom raspravom Hrvatske mreže za suradnju na Euro-Mediteranu i Zaklade Anna Lindh-ALF vezano uz Mare Nostrum i mlade Mediterana. Glavne teme Konferencije bili su izazovi u području mobilnosti i zapošljavanja mladih, prilikama za izobrazbe i razmjenu dobre prakse mladih iz umjetnosti i kulture, obrazovanja, zaštite okoliša i sl. a sve s ciljem umrežavanja i prijenosa dobre prakse koja će rezultirati kvalitetnijom i stručnijom provedbom ESF projekata vezano uz mlade te jačanjem kapaciteta i razvijanjem kvalitetnih znanja i iskustava za pripremu budućih projekata.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore