Veljača 23, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Tko, zašto i u čije ime uskraćuje pravo hrvatskom Splitu da uživa u igri hrvatske nogometne reprezentacije

Koordinacija udruga ratnih postrojbi SD županije, Koordinacija braniteljskih udruga Grada Splita i Stradalačke udruge iz Domovinskog rata Grada Splita i SD županije danas su uputili otvoreno pismo splitskom Gradskom vijeću, gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari, HNK Hajduku i medijima.

U pismu su se osvrnuli na problematiku (ne)igranja hrvatske nogometne reprezentacije u Splitu, odnosno na Poljudu.

U nastavku pročitajte pismo u cijelosti:
“Tko, zašto i u čije ime uskraćuje pravo hrvatskom Splitu da uživa u igri hrvatske nogometne reprezentacije?

Sve hrvatske reprezentacije su snažno bilo hrvatskog naroda. Nikakve nesuglasice ne smiju biti razlog onemogućavanja organizacije nacionalnih utakmica na gradskim stadionima, pa tako i na Gradskom stadionu Poljud.

Moderna Republika Hrvatska stvorena je na velikom i neupitnom zajedništvu, krvlju i životom hrvatskih ratnika, uz snažnu potporu hrvatskog naroda.

Zahtijevamo i ne prihvaćamo nikakve razloge da se ova, kao ni sljedeće utakmice nacionalnih vrsta u Splitu ne igraju u Splitu” – stoji u otvorenom pismu braniteljskih udruga i koordinacija.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore