Veljača 21, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Članovi malonogometnih ekipa posjetili Udrugu veterana 4. gardijske brigade

U srijedu, 28. kolovoza 2019. godine prostorije Udruge veterana 4. gardijske brigade posjetila su djeca iz Kaštela, te ekipa MNK „Trilj“ iz Trilja.

Razlog njihovog posjeta bila je dodjela zahvalnica za odigrane malonogometne turnire u ime i za veterane 4. gardijske brigade.

Naime, ekipa MNK „Trilj“ odigrala je turnir „Josip Jović“ u Aržanu, gdje su se lavovski borili tijekom cijelog turnira, osvojivši 2. mjesto.

Djeca iz Kaštela, među kojima su i djeca veterana 4. gardijske brigade, u Kaštelima su odigrala turnir pod imenom „Pauci“, te time pridonijeli očuvanju imena i djela 4. gardijske brigade, kao i digniteta Domovinskog rata, što su jedni od glavnih ciljeva Udruge.

Prije same podjele zahvalnica, s par prigodnih riječ obratio ime se dopredsjednik Udruge Miljenko Modrić, uz naglasak da mu je izuzetna čast što su nam došli u posjet, i tako nam dali do znanja da rad Udruge ide u pravom smjeru, te da trebamo i dalje nastaviti s istim, kako bi prenijeli iskustva i znanje na mlađe generacije.

Ovom prigodom, djeca su i veteranima uručila poklon, grb 4. gardijske brigade uz poruku: „…uvik ponosni na vas, vaša dica…“.

Nakon dodjele zahvalnica i uručenja poklona, vesela ekipa nastavila je druženje.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore