Travanj 10, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Poziv na akciju "Za našeg Ivana" Pomozimo sinu našeg suborca iz 4. gardijske brigade

Naš suborac Ivica Višić, pripadnik je ratne 4. gardijske brigade i hitno treba pomoć. Njegov najstariji sin, 18-godišnji Ivan teško je bolestan i u zagrebačkoj bolnici na Jordanovcu čeka transplantaciju pluća.

Popularni splitski caffe bar 'Gool' na Pazdigradu organizira humanitarnu akciju 'Za našeg Ivana'. Inicijativi se prvi odazvao ponajbolji hrvatski jazz sastav Black Coffee s maestralnom pjevačicom Martinom Thomas, koji će nastupiti ovog petka, 20. rujna, u 20 sati u Goolu.

Obitelj našeg suborca Ivice Višića se našla u financijskim teškoćama jer su putevi do ozdravljenja skupi. U želji da im pomognu prebroditi ovo teško razdoblje, vlasnik i osoblje caffe bara 'Gool' u petak navečer organiziraju lutriju te pozivaju sve građane da im se pridruže i pomognu u prikupljanju sredstava za Ivana.

Ulaz i rezervacija stola su besplatni, a građane pozivaju da prema svojim mogućnostima daju dobrovoljni prilog koji će biti tu večer pred svima predan Ivanovoj obitelji. Rezervacije se vrše pozivom na broj 0915590434.

Oni koji su spriječeni doći na ovu humanitarnu akciju, a da su u mogućnosti financijski pomoći, mogu to napraviti uplatom na Ivanov račun.

Podaci o računu:
Ivan Višić
IBAN: HR9224020063103435772
Erste banka

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore