Prosinac 16, 2018

Password *
Remember Me

vrh desno2

Veterani 4. gardijske brigade: STOP NASILJU!!!

Dana 21.03.2018 oko 23 sata i 50 minuta napadnut je, teško ozlijeđen i ranjen iz vatrenog oružja naš suborac, veteran 4. gardijske brigade, dragovoljac Domovinskog rata i 80% HRVI (ranjen 1992 godine, koji je na Južnom bojištu ostao bez noge i vratio se na bojište prije kraja liječenja) i njegov 26-godišnji sin.

Kao njegovi suborci ovim putem izražavamo žaljenje zbog nemilog i teško shvatljivog događaja u vidu napada ispred vlastitog doma, na njega i njegovu obitelj, od strane delinkvenata dobro poznatih organima reda i čestih aktera stranica "crne kronike".

Kao što smo u Domovinskom ratu stali jedan uz drugoga i od agresora obranili kako naše tako i sve hrvatske obitelji, ako treba i ako drugačije ne može, stat ćemo opet i obraniti ih od sve učestalije agresije od strane krim miljea.

Zato pozivamo sve nadležne institucije da se obračunaju s nasiljem koje nas okružuje, a s kojim se sve češće susrećemo.

Želimo slobodno hodati ulicama naših gradova, bez straha da će itko stradati.

Svi zajedno smo to dužni onima koji danas nisu s nama, a koji su svoje živote ugradili u temelje Domovine, našoj poginuloj braći i sestrama.

Udruga veterana 4. gardijske brigade

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Online monografija

korica monografija