Priopćenje udruge veterana 4. gardijske brigade u vezi pokušaja sramoćenja Mire Bulja

Ruj 09, 2016 Napisao

Po mnogim mjestima Hrvatske, a naročito po cijeloj IX. izbornoj jedinici pojavili su se letci kako je Miro Bulj psihički bolesnik i ratni profiter.

U ovo predizborno vrijeme rade se svakakve prljave igre, svatko ulazi u politiku, a vidljivo je da joj nisu dorasli.

Mi, veterani 4. gardijske brigade oštro osuđujemo svaki pokušaj ovako bolesnih postupaka prema našim suborcima bez obzira da li dolazili od pojedinaca ili neke političke opcije.

Mi smo ponosni na naše pripadnike, a još smo ponosniji kad vidimo da još uvijek imamo suboraca koji žele promijeniti pogrešnu politiku koja se vodi, za koju se sigurno nismo borili.

Svi naši suborci koji su kandidati na raznim listama i strankama za Hrvatski sabor imaju našu bezrezervnu podršku pa tako i Miro Bulj koji se časno borio da bi mi danas imali demokratske izbore.