Prosinac 12, 2019

Password *
Remember Me

vrh desno2

Priopćenje u svezi izbora ministra hrvatskih branitelja

Veljača 26, 2016

Koordinacija udruga veterana borbenih postrojbi SD županije
Koordinacija braniteljskih udruga grada Splita
Stradalničke udruge iz Domovinskog rata grada Splita i SD županije

Priopćenje

Izražavamo svoju potporu kandidatu za dužnost ministra hrvatskih branitelja Milijanu Brkiću.
Gospodin Milijan Brkić dragovoljac je Domovinskog rata, naš suborac i prijatelj koji razumije problematiku Hrvatskih branitelja i stradalnika što je pokazao djelima  u svojoj profesionalnoj i političkoj karijeri, a potvrdio je i svojom javno izrečenom tvrdnjom o kontinuitetu pogrešne politike prema hrvatskim braniteljima u posljednjih dvadeset godina.

Osuđujemo orkestrirani napad i javnu hajku na Milijana Brkića i njegovu obitelj, koja je vidno naglašena nakon njegove kandidature za ministra hrvatskih branitelja.

Osuđujemo specijalni rat, politikanstvo i manipulacije bez obzira s koje strane i instance dolazile, a očito su nazočne na hrvatskoj javnoj, medijskoj i političkoj sceni, kada je u pitanju proces odabira ministra hrvatskih branitelja.

Split, 26. veljače 2016. godine

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Online monografija

korica monografija