Veljača 27, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Veterani 4. GBR. – Dubrovačko - neretvanske županije održali izvještajnu skupštinu

Udruga veterana 4. gardijske brigade – podružnica Dubrovačko-neretvanske županije u Metkoviću je održala redovnu izvještajnu skupštinu. Zbog obveze prilagodbe Statuta novom zakonu o udrugama izvještajna skupština je prolongirana do ovog datuma kako bi se izvršile sve potrebne promjene.

Predsjednik udruge Ante Pehar podnio je izvješće o radu Udruge u protekloj godini te o planu rada u tekućoj godini.

Kako se ove godine obilježava jubilarna 20.obljetnica završnih oslobodilačkih akcija HV: Skok1, Skok2, LJETO, OLUJA, MAESTRAL i JUŽNI POTEZ Udruga će se nastojati obilježiti ove obljetnice nizom kulturno-sportskih događanja.

Financijsko izvješće za prošlu godinu i financijski plan za iduću godinu nazočnim članovima podnio jer Branko Markota. Sva izvješća su jednoglasno usvojena.

Dane Rendulić članove je upoznao sa obvezom koje trebaju provesti sve udruge i prilagoditi svoje statute novom Zakonu o udrugama te je naveo koje promjene je bilo potrebno uvesti u Statut, nakon čega je skupština izglasala statut Udruge.

Izvor: Metkovic NEWs

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore