Travanj 01, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Pripadnici Moto-kluba 4. gbr u Vukovaru

Listopad 16, 2014

Pripadnici mk-4gbr na redovnom obilasku lijepom našom povodom projekta "24 krunice za 24 godine" zastali na spomeniku gen Blage Zadre, odali mu počast i zapalili svijeću.

Nakon odavanja počasti heroju Blagi Zadri, pripadnike moto-kluba primio je zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček

Zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček susreo se 16. listopada s članovima Moto kluba 4. gardijske iz Splita koji su ga upoznali sa planiranim aktivnostima projekta „ 24 krunice za 24 godine".
Moto klub 4. gardijske Split tijekom travnja 2015. godine obići će 24 grada u kojima će položiti krunice u čast poginulim hrvatskim braniteljima. Osim Vukovara članovi moto kluba će odati počast poginulim hrvatskim braniteljima u Splitu, Kninu, Udbini, Plitvicama, Zagrebu, Petrinji, Okučanima, Novoj Gradišci, Slavonskom Brodu, Vinkovcima, Osijeku, Bjelovaru, Varaždinu, Gospiću, Kruševu, Zelenom hrastu, Škabrnji, Šibeniku, te Pozorac Marini. Trinaestu i četrnaestu krunicu položit će na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata grada Vukovara kao i na spomen-bistu general bojnika Blage Zadre.

Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček izrazio je podršku u ime Grada Vukovara koji će pripomoći u ostvarenju ovog hvale vrijednog projekta. 

mk4uvukovaru1 4gbrpocastbzad 
   

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore