Travanj 08, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Posebne pogodnosti za članstvo u HAK-u

Listopad 02, 2015

Hrvatski autoklub (HAK) je nacionalna udruga vozača, vlasnika vozila te udruga autoklubova koja nudi najbolje usluge pomoći na cesti, sigurnosti na putovanju za sebe i obitelj te popuste kod velikog broja partnera. Pozivom na broj 1987 HAK jamči profesionalnu pomoć u najkraćem vremenu te najčešće i nastavak putovanja.

U nastavku su vizuali za određeni osnovni tip članstva (Start, Optimum i Europa) sa cjenikom i garantiranim financijskim iznosima i pogodnostima od strane HAK-a.

hak1

Na članarinu za osnovni model članstva može se ostvariti i 50 % popusta, pravo na ostvarivanje popusta imaju osobe sa tjelesnim oštećenjima od najmanje 50 %.
HAK također nudi i pakete obiteljskog članstva koji nudi veću sigurnost u svakodnevnom životu i veću praktičnu mobilnost na putovanjima svakog pojedinog člana.U nastavku su vizuale i cjenik za Obiteljsko članstvo.

Bitno je napomenuti da članstvo je vezano za osobu, a ne za vozilo, što znači da nositelj članstva ne mora upravljati vozilom (može biti i suvozač ili napraviti uslugu nekome u slučaju kvara i sl.), bitno je da je član sa iskaznicom na mjestu događaja.

hak2

Osim pogodnosti koje nudi svaki paket usluga zasebno HAK-Auto klub "Split" osigurava uštede na kupovinu i usluge kod velikog broja partnera.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore