Srpanj 16, 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Miljenku Kolobariću produžen mandat na mjestu predsjednika ZUV HGP-a

U petak, 09 – og ožujka, u prostorijama HVIDRA-e grada Zagreba održana je izborno – izvještajna Skupština Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi. Jednoglasnom odlukom produžen je mandat dosadašnjem predsjedniku Miljenku Kolobariću, na još godinu dana.

Po završetku izbora Miljenko Kolobarić obratio se prisutnima, te se obavezao kako će kao predsjednik ZUV HGP-a nastaviti aktivno ukazivati na probleme s kojima se susreće braniteljska populacija, s naglaskom na zaštitu dostojanstva Domovinskog rata i branitelja.
Također u narednoj godini, nastojat će rad udruge podići na još višu razinu putem projektnih aktivnosti, organizaciju edukativnih događanja, suradnju s udrugama sličnih ciljeva kako bi se veteranska populacija što bolje povezala i zajednički utjecala na pozitivne društvene promjene.

Za kraj je naglasio kako je duh zajedništva bio presudan faktor za pobjede u ratnim danima. Taj duh i dalje je prisutan među braniteljskom populacijom te se nada kako će i mlađim generacijama biti primjer kako se u životu valja boriti za svoje ideale i vrijednosti koje zastupaju.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore