Travanj 01, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

FMF - Fjaka Music Festival 2014

 Dođi na Fjaka Music Festival i odvezi se kući na novom Harley Davidsonu!!!

Bit ćemo najjači festival glazbe i motora u regiji!!-rekli su organizatori Fjaka Music Festivala zajedno sa svojim ludbreškim partnerima  iz Crazy Hills-a, najavljujući fuziju dva velika glazbena 

image001

događaja u Hrvatskoj. Trodnevni glazbeni rock spektakli, Fjaka Music Festival i Crazy Hill Festival, održat će se od 8. do 10. svibnja na splitskom TTTS-u,  te od 15. do 17. svibnja na ludbreškom Otoku Mladosti.

Mnogi festivali nude bogat line -up, ali ovdje je već dugogodišnjim posjetiteljima poznato, da ova dva događaja nisu samo slušanje muzike i ispijanje piva.

Bogat cijelodnevni program nudi razne zabavne sadržaje i zapravo su svi sudionici već od podne u akciji.

Pozornica Fjaka Music Festivala prethodnih je godina ugostila brojne zvijezde hrvatske urbane i rock scene i festival je već prepoznat kao mjesto pozitivnih vibracija. S poboljšanjem organizacijskih i logističkih struktura, Fjaka ove godine osim večernjih koncerata nudi i cjelodnevne festivalske programe za širu publiku koji će započinjati u ranim popodnevnim satima uz brojne atraktivne izlagače i zabavni program kao što su motoristički stunt show i bungee jumping, a sve to naravno uz  raznovrsnu gastronomsku ponudu.

 image002image003

Ono što Fjaka Music Festival još nudi, a nijedan drugi događaj nije ponudio je bogata lutrija. Ovogodišnja glavna nagrada ni više ni manje je novi  novi Harley Davidson Sportster kao glavna nagrada lutrije, uz bogate brojne nagrade koje će biti izvučene zadnji dan festivala!

image004

 

Dakle se jedan sretni dobitnik, kupac festivalske lutrije po cijeni od 50 kuna s TTTS-a odvesti na novom Harley Davidsonu! Za sve ostale, koji neće biti toliko sretne ruke da osvoje glavnu nagradu, organizatori su osigurali brojne utješne nagrade.

Na svim prodajnim mjestima Tiska i Eventima te online www.eventim.hr  u tijeku je pretprodaja ulaznica za ovogodišnji Fjaka Music Festival koji će se na splitskom TTTS-u održati od 8. - 10. svibnja.

Glazbeni program započinje  u četvrtak s M.P.Thompsonom, u petak će nastupiti Opća opasnost, predgrupa im je Atlantida a u subotu posjetitelje  očekuju stari i novi hitovi urnebesnog Psihomodo popa i  predgrupa Malehookers.

image005

Tijekom pretprodaje ulaznice se mogu kupiti po sljedećim cijenama:

Četvrtak, 08.05.: 70 kn pretprodaja, 80 kn dan koncerta

Petak, 09.05.: 40 kn pretprodaja, 50 kn dan koncerta

Subota, 10.05.: 40 kn pretprodaja, 50 kn dan koncerta

Festivalska (3 dana): 120 kn, na dan koncerta 140 kn

Dvodnevna (petak i subota) 70 kn u pretprodaji,  80 kn na koncertu

 

Pretprodaja traje sve do dana uoči FMF-a, a dodatni popusti na cijenu ulaznica u pretprodaji rezervirane su za studente i braniteljske udruge na prodajnom mjestu Club House Bounty, Vinkovačka 21, Split, svakog dana od 8 do 23 sata, zaključno sa 04.05.2014. po sljedećim cijenama:

Četvrtak, 08.05.: 60 kn, 80 kn dan koncerta

Petak, 09.05.: 40 kn, 50 kn dan koncerta

Subota, 10.05.: 40 kn, 50 kn dan koncerta

Festivalska (3 dana): 100 kn, na dan koncerta 140 kn

Dvodnevna (petak i subota) 60 kn,  80 kn na koncertu

Više o lokaciji a i servisnim informacijama na https://www.facebook.com/FjakaMusicFestival

image006

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore