Listopad 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Poziv na treću ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi

Listopad 07, 2020

Udruga veterana 4. gardijske brigade u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Split i Crvenim križem grada Split organizira treću ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Akcija će se održati u četvrtak, 08. listopada 2020. godine od 09 do 13 sati u prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade na adresi Ruđera Boškovića 25, Split.

Pozivamo sve darivatelje koji kao i one koji to žele postati, da se odazovu ovoj plemenitoj i humanitarnoj akciji. Krv mogu darovati sve zdrave osobe od 18 – 65 godina starosti.

NAPOMENA: Ovaj poziv NE odnosi se na osobe koje trebaju biti u samoizolaciji kao ni na sve one koji sumnjaju da imaju simptome korona virusa.
Također, molimo sve one darivatelje krvi koji žele doći da poštuju upute nadležnih tijela o socijalnoj distanci i poštuju sve upute i preporuke Stožera civilne zaštite.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore