Lipanj 18, 2018

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Poziv na humanitarni koncert „Svi za Antu“

svi za antu1

Pozivamo sve pripadnike 4. gardijske brigade i sve hrvatske branitelje da se odazovu humanitarnom koncertu „Svi za Antu“ koji će se održati 01. rujna 2017. godine s početkom u 20:00 sati u Sportskom centru Tugare.

Naime, u siječnju 2016. Godine 22 godišnji Ante Bulić, sin našeg pripadnika Darija Bulića teško je nastradao. Nakon liječenja u Zagrebu, oporavka u Krapinskim toplicama, od prije 2 mjeseca je na kućnoj njezi kod svojih roditelja u Tugarama. Antino stanje je zabrinjavajuće s neznatnim pomacima u ozdravljenju, unatoč lijekovima, terapijama i roditeljskoj njezi.

Stoga sumještani iscrpljene obitelji Bulić organiziraju humanitarni koncert na kojem nastupaju: Zorica Kondža, Dražen Zečić, Goran Karan, Alen Nižetić, Vokalni sastav „Delmati“, Miro Boem i Aritmija bend te bend Kocka.

Tugarani, udruge, pravne osobe okolnih mjesta doniraju soparnike, meso, kruh, kolače...što će se prodavati na koncertu, uz naplaćene ulaznice, a sav prihod uručit će se obitelji bolesnog Ante Bulića.

Molimo sve da svojim dobročinstvom pripomognete, uz financijsku pomoć koja će biti prikupljena za Antino liječenje, ova humanitarna akcija bit će snažna i moralna potpora obitelji Bulić.

Novčane priloge možete uplatiti na:
Žiro račun: HR 3924020063103025543 (ERSTE banka), Darijo Bulić.
Tekući račun: HR 1524020063205235457 (ERSTE banka), Darijo Bulić.

U ime obitelji pripadnika 4. gardijske brigade Darija Bulića veliko hvala za Vašu plemenitost i dobrotu.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Poginuli pripadnici 4. GBR

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore