Travanj 08, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Obavijest veteranima 4. GBR o besplatnim ulaznicama za koncert Mate Bulića "Ja sam na vas ponosan" u Spaladium Areni u Splitu

Veljača 20, 2020

Jedan od najpopularnijih glazbenika s ovog prostora, Mate Bulić, nakon više od 30 godina uspješne karijere započinje svoju turneju pod nazivom „Ja sam na vas ponosan“ koncertom u splitskoj Spaladium Areni u četvrtak, 20. veljače 2020. godine.

Na pozornici će uz Matu Bulića i njegov bend Delta biti i gosti, klapa Pasika, HKUD „Lindžo“ iz Neuma, HKUD „Brotnjo“ iz Čitluka te Marko Perković Thompson uz mnoge dodatne instrumente poput gajdi i harmonike.

Udruga veterana 4. gardijske brigade poziva sve zainteresirane veterane i članove njihovih obitelji koji žele ići na koncert Mate Bulića da se tijekom četvrtka u uredovno radno vrijeme (8-16 sati) jave poslovnoj tajnici u Udrugu ili pozivom na broj 0914005084 osiguraju besplatne karte za koncert.

Broj besplatnih ulaznica je ograničen.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore