Rujan 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Obavijest o popustu na benzinskim postajama APIOS - OMV brand partner za članove Udruge veterana 4. gardijske brigade

Udruga veterana 4. gardijske brigade ovim putem obavještava sve članove Udruge veterana 4. gardijske brigade da uz predočenje članske iskaznice ostvaruju popust na benzinskim postajama APIOS - OMV brand partner.

Tvrtka APIOS osnovana je 2009. godine, nude svoje proizvode po cijeloj Hrvatskoj (Kaštela, Dugopolje, Zadar, Zagreb…). Sva goriva su proizvedena i aditivirana prema certifikatu boniteta izvrsnosti jednog od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja, koja je međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta.

Kvalitetu njihovog rada prepoznao je i OMV, tvrtka koja desetljećima djeluje na hrvatskom tržištu te uzima prvo mjesto na ljestvici najkvalitetnijih distributera naftnih derivata.

Gorivo se naplaćuje po važećim cijenama na dan kupovine te se na važeće cijene odobrava popust. Navedeni popust obračunat će se odmah te će biti vidljiv na računu.

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore