Srpanj 18, 2018

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Pozivaju se hrvatski pjesnici na natječaj 'Rasplamsaj oluje u pjesmi i srcu'

Udruga Jesenice, Općina Dugi Rat, Udruga veterana 4. Gardijske brigade, Udruga hrvatske domovinske vojske 1941.- 1995.Hrvatska udruga Benedikt uputili su povodom proslave obljetnice Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 21. obljetnice pobjedničke VRO "Oluja"  poziv svim hrvatskim pjesnicima da se jave na natječaj pod naslovom "Rasplamsaj oluje u pjesmi i srcu".

Na natječaju mogu sudjelovati svi pjesnici koji organizatorima natječaja dostave po dvije domoljubne pjesme koje do sada nisu objavljivane u njihovim zbornicima. Pjesme treba poslati do 24. srpnja ove godine na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Mate Buljubašić, mob. 098 1638126).

Ocjenjivački sud odabrat će tri najbolja pjesnika za nagrade koje će biti uručene na večeri poezije koja će se održati u Zeljovićima (Jesenice), u Zemunika dvori, 7. kolovoza s početkom u 20.30 sati.

U glazbenom dijelu nastupit će mješovita klapa "Elektrodalmacija" i dječji igrokaz "Zrinski" iz Kaštel Kambelovca.

 

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

Poginuli pripadnici 4. GBR

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore