Travanj 10, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

vrh desno2

Ante Raos predstavio svoju knjigu "Pogled iz kolica"

Listopad 05, 2018

U prostorijama Udruge veterana 4. gardijske brigade, u četvrtak, 04. listopada 2018. godine održano je predstavljanje knjige Ante RaosaPogled iz kolica“.

Nakon triju zbirki poezije, Raos je na jednom mjestu okupio 124 kolumne objavljene tijekom protekle dvije i pol godine na "In portalu", gdje se bez dlake na jeziku osvrtao na brojne zakonske nelogičnosti, nepravde, diskriminaciju, poteze vladajućih, kojima se i dalje izoliraju osobe s invaliditetom svih uzrasta.

Predstavljači knjige uz autora bili su i fra Božo Vuletić, profesor Petar Ujević - urednik i lektor knjige, Mladen Vuković – književni kritičar i supotpisnik zbirke kolumni kao autor te dr. Nikša Jajac.

Sav prihod od prodaje knjiga ide za pomoć Marije Dominiković koja boluje od teške maligne bolesti (Rhabdomysarcomamani dextri -mješani tip) kćerke veterana četvrte gardijske brigade, našeg suborca Maria Dominikovića.

promocija ante raos1

DOĐIMO I POKLONIMO SE

kapelica dracevacSvakog prvog petka u mjesecu, u 09.00 sati u Spomen kapeli "Sveti Križ" - voj. Dračevac održava se Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle pripadnike 4. Gardijske brigade.

projektza

Europska unijaSufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O PROJEKTU

lenta eu

Online monografija

korica monografija

Veteranska odora

upute o nosenje odore